אוקי, אני רואה שהתחברת, מעולה: בכל אופן לגבי הבעיה, אתה פשוט צריך לכבות את הרישיון מהדומיין הקודם ואז זה יתן לך להפעיל את זה שוב.
ניתן לנהל את זה בקלות באזור “החשבון שלי” באתר:
רכישות > הצגת רישיונות > ניהול אתרים > שם ניתן להוסיף או לכבות את הרישיון שלך לפי דומיינים