4 שאלות בסיסיות בעניין SEO.

פורום התמיכה פתוח למשתמשים מנויים בלבד. יש להתחבר או להרשם כדי להוסיף דיון או תגובה בפורום.

פורום התמיכה הועבר
על מנת שנוכל לתת לכם שירות ותמיכה בצורה אישית יותר, פורום התמיכה הועבר למערכת טיקטים באמצעות האימייל. בימים הקרובים יסגר הפורום לכתיבת הודעות חדשות לחלוטין.

ראשי פורומים תמיכה 4 שאלות בסיסיות בעניין SEO.

דיון זה מוגדר: סגור
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

plameron
    משתתף

שלום לכולם,

בשלבי ליטוש אחרונים של האתר וכבר הזמן למלאכת ה SEO …

4 שאלות יחסית פשוטות הקשורות לבסיס הקידום:

1. איזה Header חשוב יותר מבחינת קידום H1 H2 או H3 ? (בהנחה שיש אחד בלבד בדף)
    2. url בעברית או באנגלית ? יש חשיבות ? (בהנחה ששמות הדפים באנגלית לא מתרגמים טוב לעברית)
    3. האם להגדיר ב WP את כתובת האתר כ WWW ? מה ההשלחות מבחינת קידום ?
    4. האם להגדיר WWW כדיפולט בגוגל או שאין חשיבות ? אם כן, האם גוגל באמת מתייחס ל WWW ו NON WWW כאותו דף או שצריך להגדיר 301 ?

תודה מראש על תשובה מהירה 🙂

יוסי

Ariel
    משתתף

ראשית כל, אנחנו לא מתעסקים ב SEO וזה לא תחום ההתמקצעות שלנו, אז כל דבר שאני ארשום לך פה, אני מאמין שמקדמי אתרים מקצועיים יתווכחו עליו, אז קח את זה בעירבון מוגבל.

1. כמובן שמנועי חיפוש קוראים את האתר לפי הסדר שאתה בונה האתר מגיש להם. H1 נמצא מקום ראשון בהיררכיה של התוכן, ולכן הוא הכי חשוב, לאחר מכן H2 ו H3

2. שאלה טובה. אני מניח שעברית טובה יותר למנועי חיפוש, אם כי הקישורים האלו לא ממש נוחים לשיתוף ולכן אני אישית ברוב המקרים מעדיף לתרגם את המונח לאנגלית. אבל לא בטוח שזה נכון יותר ברמת SEO

3. כיום לדעתי אין צורך בקידומת הזאת.

4. לא משנה איך אתה מגדיר את האתר שלך עם WWW או בלי, עדיין חובה לעשות 301 אחד לשני.

plameron
    משתתף

… וכמו שכבר הצלחתי להבין… ב SEO אין תשובות חד משמעיות.

מכל מקום תודה על המענה 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

הפורום 'תמיכה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.