403 Forbidden בפייסבוק

פורום התמיכה פתוח למשתמשים מנויים בלבד. יש להתחבר או להרשם כדי להוסיף דיון או תגובה בפורום.

פורום התמיכה הועבר
על מנת שנוכל לתת לכם שירות ותמיכה בצורה אישית יותר, פורום התמיכה הועבר למערכת טיקטים באמצעות האימייל. בימים הקרובים יסגר הפורום לכתיבת הודעות חדשות לחלוטין.

ראשי פורומים תמיכה 403 Forbidden בפייסבוק

דיון זה מוגדר: סגור
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

Yair Ronen
    משתתף

שלום,
    כאשר אני מנסה להוסיף לינק לעמוד הבית בפייסבוק אני נתקל בתיאור של 403Forbidden .
    לאחר עיון רב בפורומים כאן ועיון בעמוד הדיבאגר של פייסבוק וניסיונות ושנים עם פלאגינים כאלה ואחרים, לא הצלחתי לפתור את הבעיה לצערי

נכנסתי למבנה הקישורים בלוח הבקרה של האתר ולחצתי על "פשוט" (ברירת המחדל)
    לפני זה מבנה הקישורים היה על "מזהה הפוסט"

בנוסף, נכנסתי לעמוד הדיבאגר של פייסבוק וקיבלתי את ההודעות הבאות:
    Bad Response Code URL returned a bad HTTP response code.
    Missing Required Property The 'og:type' property is required, but not present.

Inferred Property The 'og:url' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property The 'og:title' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.

fb:app_id hasn't been included in the meta tags. Specify the app ID so that stories shared to Facebook will be properly attributed to the app. Alternatively, app_id can be set in url when open the share dialog. Otherwise, the default app id( 966242223397117 ) will be assigned.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.
    תודה מראש!

Ariel
    משתתף

אני לא מכיר כ"כ את התוסף SEO שאתה משתמש בו, אז קשה לי לעזור לך בעניין. אנחנו ממליצים להשתמש ב SEO של YOAST

אבל תנסה להחליף את התבנית לברירת מחדל של WP ותבדוק אם זה מסתדר לך, כי לא נראה לי שזה קשור לתבנית כזו או אחרת.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

הפורום 'תמיכה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.